Particulier

Voor u als (toekomstig) woningeigenaar
Energie in de woning - Particulier

Voor u als (toekomstige) woningeigenaar

Uw woning verduurzamen, besparen op uw energiekosten, een beter energielabel: u weet dat het moet maar waar begint u? Wanneer u door het woud van regelingen en subsidies het bos niet meer ziet, bent u bij Energie in de woning aan het goede adres. Natuurlijk als woningeigenaar, maar ook wanneer u van plan bent een woning te kopen. We zijn er voor particulieren die willen verduurzamen.

Er komt veel kijken bij het kopen van een woning. Ook het verduurzamen van uw toekomstige woning verdient aandacht. Vaak moet er voor duurzaamheid geïnvesteerd worden, het is dus van belang om al bij de financiering van uw woning hier rekening mee te houden. Ook dan bent u bij Energie in de woning aan het goede adres! We zijn Financieel adviseur Duurzaam Wonen en dus uitstekend op de hoogte van alle financiële mogelijkheden met betrekking tot de verduurzaming van uw woning. Daarbij gaat het bijvoorbeeld over regelingen en subsidies die er bestaan om de financiering van verduurzamingsmaatregelen te ondersteunen.

Daarnaast beschikken we over technische expertise en een groot netwerk van deskundigen en uitvoerders. Hierdoor hebben we goed zicht op de verschillende maatregelen die u kunt treffen, zoals isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Deze kunnen we tevens voor u laten uitvoeren: ontzorgen van A tot Z!

Energie in de woning maakt graag met u een plan om tot de beste duurzame oplossing te komen!

Onze werkwijze:

wij gaan met u in gesprek

Stap 1

Bij Energie in de woning luisteren we eerst goed naar uw vraag en inventariseren we de stand van zaken. Want het startpunt en de ambities zijn voor iedereen verschillend. Uw vraag, situatie en wensen zijn leidend!

wij kunnen een passend plan van aanpak verzorgen

Stap 2

We kunnen voor u een passend plan van aanpak verzorgen. Zo komen we tot een duurzaam (financieel en technisch) plan voor de uitvoering van de voor u beste mogelijkheden.

we kunnen subsidies aanvragen

Stap 3

We kunnen voor u de (eventuele) subsidies aanvragen voor uw verduurzaming.

we kunnen de uitvoering voor u regelen

Stap 4

Ook in de uitwerkingsfase kunnen we u ontzorgen. De verduurzaming van uw pand laten we uitvoeren door lokale bedrijven die de kwaliteit leveren waar we achter staan.

Een goede start: CV Tuning!

CV Tuning is een uniek product van Energie in de zaak in samenwerking met CV Tuning Noord en CV Tuning: waterzijdig inregelen centrale verwarming voor ondernemers, gebouw- en woningeigenaren. Bespaar snel op uw gasrekening tegen minimale kosten!

Wat is waterzijdig inregelen?
Het waterzijdig in balans brengen van de cv-installatie, waardoor de cv-ketel een hoger rendement krijgt, de cv-temperatuur lager kan en het vermogen van de cv-ketel lager ingesteld kan worden.

Wat levert het op?
10 tot 25% besparing op gas: minder klachten, meer comfort.

Voor wie?
Voor (toekomstige) woningeigenaren.

cv-tuner aan het werk

Kan bij mij ingeregeld worden?
De meeste cv-installaties kunnen ingeregeld worden en zo kan er een besparing gerealiseerd worden. Om de CV Tuner efficiënt in te kunnen zetten, is een vooropname nodig. De vooropname wordt vastgelegd in een woningdossier.

Aan de hand van het woningdossier ontvangt u van ons een advies en een offerte, afgestemd op uw situatie.

Klik hier om de flyer CV Tuning voor particulieren te downloaden!

We zijn aangesloten bij:

Maak vrijblijvend een afspraak!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag informatie over Energie in

Bekijk ook onze andere diensten:

Energie in de zaak - Voor ondernemer
Energie in de opleiding
Energie in de uitvoering