Ondernemer

Voor u als ondernemer of organisatie
Energie in de zaak - Voor ondernemer

Voor u als ondernemer of organisatie!

Wilt u duurzaam en verantwoord ondernemen, maar u weet niet hoe? Wilt u besparen op uw energiekosten door uw pand te verduurzamen? Wat houdt het eigenlijk in, waar te beginnen en wie kan u op gang helpen? Energie in de zaak ontzorgt en adviseert u bij het duurzaam en verantwoord ondernemen. We bieden de mogelijkheid om dit van A tot Z voor u te verzorgen: van advies tot uitvoering.
Door het opstellen van een zogenaamd gebouwdossier weet u precies welke stappen u moet zetten om tot het uiteindelijke gewenste (of verplichte) resultaat te komen. Energie in de zaak kan dit geheel voor u verzorgen.

Onze werkwijze:

Stap 1

Bij Energie in de zaak luisteren we eerst goed naar uw vraag en inventariseren we de stand van zaken. Want het startpunt en de ambities zijn voor ieder type onderneming verschillend.

Stap 2

We kunnen voor u een passend plan van aanpak verzorgen. Samen kijken we naar de kansen en mogelijkheden en waar in ons gezamenlijke netwerk de oplossingen liggen.

Stap 3

We kunnen voor u de (eventuele) subsidies aanvragen voor uw verduurzaming.

Stap 4

Ook in de uitwerkingsfase kunnen we u ontzorgen. De verduurzaming van uw pand laten we uitvoeren door lokale bedrijven die de kwaliteit leveren waar we achter staan. Daarnaast kunnen we u helpen met het organiseren van workshops of trainingen, begeleiding en opvolging op het gebied van energiebesparing, energietransitie of circulair ondernemen.

Een goede start: CV Tuning!

CV Tuning is een uniek product van Energie in de zaak in samenwerking met CV Tuning Noord en CV Tuning: waterzijdig inregelen centrale verwarming voor ondernemers, gebouw- en woningeigenaren. Bespaar snel op uw gasrekening tegen minimale kosten!

Wat is waterzijdig inregelen?
Het waterzijdig in balans brengen van de cv-installatie, waardoor de cv-ketel een hoger rendement krijgt, de cv-temperatuur lager kan en het vermogen van de cv-ketel lager ingesteld kan worden.

Wat levert het op?
10 tot 25% besparing op gas: minder klachten, meer comfort.

Voor wie?
MKB, scholen, zwembaden, kantoren, maatschappelijk vastgoed- en woningeigenaren.

Kan bij mij ingeregeld worden?
De meeste cv-installaties kunnen ingeregeld worden en zo kan er een besparing gerealiseerd worden. Om de CV Tuner efficiënt in te kunnen zetten, is een vooropname nodig. De vooropname wordt vastgelegd in een gebouwdossier.

Aan de hand van het gebouwdossier ontvangt u van ons een advies en een offerte, afgestemd op uw situatie.

We zijn aangesloten bij:

Maak vrijblijvend een afspraak!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag informatie over Energie in

Bekijk ook onze andere diensten:

Energie in de woning - PArticulier
Energie in de opleiding
Energie in de uitvoering