CV Tuning

Waterzijdig inregelen centrale verwarming!

Een uniek product van Energie in de transitie i.s.m. CV Tuning Noord en CV Tuning: waterzijdig inregelen centrale verwarming voor ondernemers, gebouw- en woningeigenaren. Bespaar snel op uw gasrekening tegen minimale kosten!

Wat is waterzijdig inregelen?

Het waterzijdig in balans brengen van de cv-installatie, waardoor de cv-ketel een hoger rendement krijgt, de cv-temperatuur lager kan en het vermogen van de cv-ketel lager ingesteld kan worden.

Wat levert het op?

10 tot 25% besparing op gas: minder klachten, meer comfort!

Voor wie?

MKB, scholen, zwembaden, kantoren, maatschappelijk vastgoed- en woningeigenaren.

Kan bij mij ingeregeld worden?

De meeste cv-installaties kunnen ingeregeld worden en zo kan een besparing gerealiseerd worden. Om de cv-tuner efficiënt in te kunnen zetten, is een vooropname nodig. De vooropname wordt vastgelegd in een gebouw- of woningdossier.

Wat kan ik zelf doen?

U kunt als eigenaar het gebouw- of woningdossier zelf vullen d.m.v. omschrijving van de cv-installatie, tekeningen, specifieke gegevens en omschrijving van de eventuele klachten.

Wat kost het inregelen?

voor woningeigenaren is er een vaste prijs afhankelijk van het aantal radiatoren, voor ander vastgoed zal aan de hand van het gebouw- of woningdossier een advies en offerte op maat worden aangeleverd’.

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

Wij kunnen u begeleiden en ontzorgen in het gehele proces van verduurzaming, of het nu gaat om financieel advies, het aanvragen van subsidies of de daadwerkelijke uitvoering. Bij Energie in de transitie bent u aan het juiste adres!

Neem snel contact en bespaar op uw gasrekening!