CV tuning Noord in samenwerking met CV tuning

Bespaar snel uw gasrekening tegen minimale kosten!

Een cv-installatie moet zorgvuldig gekozen, aangelegd en bediend worden. De informatie uit dit hoofdstuk kan u helpen. Hoe werkt een cv-installatie, wat moet men ketel kunnen en weke regeling past daar het beste bij? Hoe hoort een vloerverwarming te werken, en welke temperatuurklachten wijzen naar technische onvolkomenheden. Allemaal vragen die wij zo eenvoudig mogelijk proberen te beantwoorden. Het kan u behoeden een kostbare fout te maken, en het zal u verder helpen bij een klacht die soms al jarenlang speelt.

CV-installaties zorgen ervoor dat overal in het gebouw en op het juiste tijdstip de gewenste temperatuur is. Althans, dat zouden ze moeten doen. Klachten in die richting zijn altijd gegrond. Gelukkig zijn de problemen vaak eenvoudig te verklaren. Meestal begint het met een waterzijdige onbalans, en eindigt het met verkeerde instellingen op de regelklokken. Hoe dan ook, dit hoofdstuk kan u misschien verder helpen.

Een cv-installatie is al snel net zo duur als een auto. Maar waar chauffeurs een rijbewijs halen, vaak ook van alles af weten van de auto, weten de gebruikers van een cv-installatie vaak helemaal niets. De verwachtingen stroken vaak helemaal niet met de werkelijkheid. “Een cv moet het gewoon doen. Als ik die radiatorkraan open draai, moet het gewoon warm worden.” Maar dat is niet gewoon. Het is gebrek aan kennis dit te verwachten. Die mensen zijn voor alles afhankelijk van het installatiebedrijf. Daarom is basiskennis belangrijk. Dat proberen we in dit hoofdstuk te geven.

Neem snel contact en bespaar op uw gasrekening!